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Lyre's Penicillin

SANS NOIX
SANS GLUTEN
<ul> <li> <div class="page" data-page-number="1" data-loaded="true"> <div class="textLayer"><span>Originally created by Sam Ross in the mid 2000&rsquo;s in NYC, this modern classic has taking the world by </span><span>storm. The warming and soothing flavours of honey, citrus, </span><span>ginger, smoke and </span><span>Lyre&rsquo;s American Malt </span><span>make for the perfect tipple for any chilly cold night. Its tart, its spicy and its bloody delicious.</span></div> </div> </li> <li>&nbsp;</li> <li><strong>INGREDIENTS</strong></li> <li>2 Parts (60mL/ 2 Fl Oz) <a href="https://lyres.ca/range/american-malt/">Lyre's American Malt</a></li> <li>&frac12; Part (15mL/ &frac12; Fl Oz) honey and ginger syrup</li> <li>&frac12; Part (15mL/ &frac12; Fl Oz) lemon juice</li> <li>1 Part (30mL/ 1 Fl Oz) strong smoky tea</li> <li>(Lapsang souchong or Russian Caravan tea)</li> <li>&nbsp;</li> <li class="p1"><strong>METHOD: </strong>Shake briefly with ice, strain over large ice cube</li> <li class="p1">&nbsp;</li> <li class="p1"><strong>GLASS: </strong>Old fashioned</li> <li class="p1">&nbsp;</li> <li class="p1"><strong>GARNISH: </strong>Ginger cube on skewer</li> <li class="p1">&nbsp;</li> <li class="p1"><strong>*HONEY AND GINGER SYRUP</strong></li> <li class="p1">&frac14; cup runny honey</li> <li class="p1">&frac12; cup boiling water</li> <li class="p1">1 tsp jarred ginger</li> <li class="p1"><strong>Method:&nbsp;</strong>Add boiling water to honey, stir to dissolve. Add ginger and stir thoroughly, pour into bottle. Refrigerate.&nbsp;</li> <li class="p1">&nbsp;</li> <li class="p1"><em>Libations!</em></li> <li class="p1">&nbsp;</li> <li data-gtm-vis-has-fired-30440012_23="1" data-gtm-vis-has-fired-30440532_75="1"><em data-gtm-vis-has-fired-30440012_23="1" data-gtm-vis-has-fired-30440532_75="1">Looking for more classic recipes? Right this way for more<span data-gtm-vis-has-fired-30440532_75="1">&nbsp;</span><a href="https://lyres.ca/recipes/shop-by-type/american-malt/" data-gtm-vis-has-fired-30440012_23="1" data-gtm-vis-has-fired-30440532_75="1">non-alcoholic whiskey cocktails</a></em></li> <li class="p1">&nbsp;</li> </ul>

Description

  • Créé à l'origine par Sam Ross au milieu des années 2000 à New York, ce classique moderne a pris le monde d'assaut. le monde. Les saveurs chaudes et apaisantes du miel, des agrumes, gingembre, fumée et Lyre's American Malt font de ce cocktail l'alcool parfait pour les nuits froides et fraîches. C'est acidulé, c'est épicé et c'est sacrément délicieux.
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  • INGREDIENTS
  • 2 parties (60mL/ 2 Fl Oz) Lyre's American Malt
  • ½ Part (15mL/ ½ Fl Oz) de sirop de miel et de gingembre
  • ½ partie (15mL/ ½ Fl Oz) de jus de citron
  • 1 partie (30mL/ 1 Fl Oz) de thé fort fumé
  • (thé Lapsang souchong ou Caravane russe)
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  • MÉTHODE : Secouer brièvement avec de la glace, filtrer sur un grand glaçon.
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  • VERRE: à l’ancienne
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  • GARNISH : cube de gingembre en brochette
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  • *SIROP DE MIEL ET DE GINGEMBRE
  • ¼ cup runny honey
  • ½ tasse d'eau bouillante
  • 1 cuillère à café de gingembre en pot
  • Méthode : Ajouter de l'eau bouillante au miel, remuer pour le dissoudre. Ajouter le gingembre et remuer soigneusement, verser dans la bouteille. Réfrigérer. 
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  • Santé!
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